Пон, 15- ти Юли
ГОРЕЩИ НОВИНИ
Начало / Новини / Добрич
"ВиК" гр. Добрич обяви публична покана за 600 бр. SIM карти

"ВиК" гр. Добрич обяви публична покана за 600 бр. SIM карти


 

КРАТКО ОПИСАНИЕ:„Избор на мобилен оператор за предоставяне на далекосъобщителна услуга по стандарта GSM/UMTS с национално покритие за нуждите на ,,ВОДОСНАБДЯВАНЕ И КАНАЛИЗАЦИЯ” ЕООД гр. Добрич

КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:600 бр. SIM карти
ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:66000 BGN

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:12/02/2016 16:00

Всеки участник следва:
 1. Да запази номерата на Възложителя при промяна на доставчика.
 2. Да предостави на Възложителя абонаментни SIM-карти, за включване към своята мобилна клетъчна мрежа, по стандарт GSM, след заявка, по видове абонаментни планове, зададени от Възложителя, съгласно нуждите и потребностите на различните абонати в Корпоративната група, за срока на договора.
 3. Да предоставя, по необходимост на Възложителя допълнителни SIM-карти, със срок на действие, съответстващ на сключения договор.
 4. Да предоставя възможност за смяна на тарифните планове според необходимостта на Възложителя.
 5. Да прекратява действието на SIM-карти по желание на Възложителя;
 6. Да включи в една корпоративната група всички предоставени абонаменти (SIM-карти) по точка 2 и 3 и разговорите между абонатите в корпоративната група да са безплатни и без лимит.
7.Да предостави  задължително оферта с първоначално тарифиране на разговорите  максимум 60 сек., а след достигане на 60 сек. на всяка секунда.
 1. Да предостави възможност за включване към корпоративната група по т. 2 на посочени от Възложителя служители, притежаващи лични SIM-карти, при преференциални ценови условия, като разходите бъдат за тяхна сметка.
 2. По указания на Възложителя да извършва ограничения на възможностите за избиране на направления от абонатите на корпоративната група.
 3. Да предоставя на Възложителя справки за проведени разговори на абонатите по направления, време и стойност.
 4. По указание на Възложителя да активира и деактивира услугата Роуминг за определени абонати.
 5. Да се издава дубликат на открадната или загубена карта.
 6. Да предоставя услугата „мобилен интернет” на подадени от Възложителя номера и предоставяне на услугата „мобилен интернет” при необходимост на допълнително подадени номера.
 7. Да предостави безплатен мобилен апарат за всяка сим карта на Възложителя, съгласно тарифния план на конкретния номер.
 
 

 
Снимка: www.mediapool.bgВземи линк:

Коментирайте и Вие