Сряда, 17- ти Април
ГОРЕЩИ НОВИНИ
100 деца от Тошево предпочитат лятна академия вместо лятна ваканция

100 деца от Тошево предпочитат лятна академия вместо лятна ваканция


 

През изминалата седмица в Лятна академия „Патиланци” се организира изложба „Моят домашен любимец”. Деца, участващи в лятното училище, представиха своите домашни любимци и разказаха за това как се грижат за тях, с  какво ги хранят, какви са любимите им игри. На импровизирана сцена бяха експонирани кучета, котки, рибки, малки зайчета, костенурки. Всички деца получиха подаръци осигурени от Община Генерал Тошево.

Лятна академия „Патиланци” вече трета година се радва на огромен интерес от родители и деца в общинския център. Инициативата, която върви паралелно с ваканцията на учениците, от юни до края на август, предлага ежедневни занимания за децата от града по интереси, които се провеждат в сградата на Център за работа с деца, в градския парк, плувния басейн, по различни туристически пътеки и регионални забележителности.

Заниманията се осъществяват по предварително одобрен график, съобразен с желанията и нуждите на подрастващите. Тази година децата, записани за участие в забавното училище, са почти 100, което е почти два пъти повече от предходната. За дните около средата на месец юли са организирани мероприятия за опознаване резерватите в Добруджа, както и караоке парти.
Снимка: semeistvoto.files.wordpress.comВземи линк:

Коментирайте и Вие