Неделя, 26- ти Май
ГОРЕЩИ НОВИНИ
Начало / Новини / Добрич
Актьор избухна в разгара на постановка в Добрич заради звънящия телефон на зрител

Актьор избухна в разгара на постановка в Добрич заради звънящия телефон на зрител


 

„Дай бе, дай аз да го вдигна!”. С тези думи актьорът Александър Дойнов прекъсна играта си в „Горката Франция” снощи в Добрич и се обърна към зрителя в салона, чийто телефон звънеше настоятелно и досадно. Сашо Дойнов, който сме свикнали често да виждаме в предаването на Гала „На кафе” застана на ръба на сцената и протегна ръката си към публиката сякаш, за да изтръгне от ръцете на несъобразителния зрител мобилния апарат. Лицето му бе с каменно изражение и видимо ядосано, че някой си позволява да смущава гладкото протичане на постановката и удоволствието на останалите присъстващи в залата, дошли да се насладят на изкуството. Публиката обаче се зарадва на внезапната му реакция и избухнаха благодарни аплодисменти за постъпката му.

Разбира се, не липсваха и други шумове, докато Катето Евро, синът й Александър Кадиев с*кссимволът Фахрадин Фахрадинов се опитваха да забавляват препълнения с добричлии Драматичен театър „Йордан Йовков”. Мачкане на опаковки, ципове на отварящи се и затварящи се чанти, скърцащи седалки и непрекъснато затръшване на вратите. Всичко това не спря да нарушава тишината в залата и концентрацията на „горките” актьори, които през това време оплакваха хомос*ксуална Франция и разплакваха от смях почитателите си.

Въпреки че преди самото начало на постановката публиката се предупреждава да изключи телефоните си, вибрациите, мелодиите и светлините от екраните на супер модерните джаджи не липсваха отново. Към тези ексцесии се прибавя и редовното закъсняване на добричлията за старта на представлението. До първия половин час след изгасянето на светлините все се намираше кой да вдигне цял ред от хора, за да си намери мястото, което по ирония на съдбата се оказваше в другия край на салона. После някои добричлии се оплакват, че в града им липсвали културни мероприятия. Култура не липсва, но възпитание очевидно – да. Това доказват и концертите на Камерния оркестър, които са съвсем безплатни и прекрасни, но често се случва диригентът Алексей Измирлиев да прави забележки за нечий телефон.
 
 
 
Снимка: www.programata.bgВземи линк:

Коментирайте и Вие