Вторник, 25- ти Юни
ГОРЕЩИ НОВИНИ
Начало / Новини / Добрич
Автогарата в Добрич изгубила 60 рейса. Никой не предупредил, че идва приливна вълна

Автогарата в Добрич изгубила 60 рейса. Никой не предупредил, че идва приливна вълна


 

Повече от седмица след бедствието в Добрич под тинята и разрушенията лъсва истинската стойност на щетите. Компанията „Пътнически превози” ЕООД, която обслужва автогарата в Добрич е изгубила 60 рейса и печалбата си от дните, в които не е могла да превозва пътници по разписание, информира „Стандарт”.

"Можеше да ни предупредят поне да изкараме автобусите от автогарата по-рано, като стана ясно, че идва приливна вълна към града”, споделя управителят на дружеството инж. Валентин Василев.
Фирмата осигурява насъщния на трапезите на 150 семейства и засега не се предвиждат уволнения заради настъпилата в нея криза. Според управителя на „Пътнически превози” застрахователите трябва да помогнат на бизнеса в Добрич да си стъпи на краката. Все още не е изчислена точната сума, на която възлизат загубите на техника, но и това предстои да се направи в близките дни.

Наводненията в Добрич опропастиха усилията в Добрич да има модерна автогара с достатъчно транспортни средства по всички линии в областта, която да отговаря на европейските стандарти и условията за безопасност.
 
 
Снимка: imgec.trivago.comВземи линк:

Коментирайте и Вие