Събота, 2- ри Март
ГОРЕЩИ НОВИНИ
Балчиклии гледат регата, докато танцуват зумба за 24 май

Балчиклии гледат регата, докато танцуват зумба за 24 май


 

3 големи спортни прояви организират кметството, Мор­с­кият клуб и местният футболен клуб “Черноморец” в Балчик по повод 24 май, когато отбелязваме Деня на славянската писменост. В момента се играе градското първенство по футбол на малки врати, а утре бели платна на фона на тюркоазеното море ще опънат 50 лодки от България и Румъния за традиционната регата „24 май”, предаде БНР.

14 футболни отбора, разделени в 4 групи участват в градската лига на стадиона в квартал „Балик”. Мачовете започват в 18 часа и продължават до късно вечерта. Битките на терена се провеждат между тимовете на “Кестен”, “Медик”, “Фантазия”, “Делано”, “Еврострой”, “Гранична”, “Виена”, “Резервите” и др. Турнирът ще продължи до 26 май. Именно тогава най-добрите състави ще получат своите признания и купата.

Плаващите съдове от кла­со­ве­те „Оп­ти­мист”, „Ка­дет”, „Ла­зер 4,7” и „420” ще издуят платна на 23 май от 14 часа, а ден по-късно ще обират лаври и награди. Маневрите им във водата ще могат да се наблюдават свободно от балчиклии, стълпили се на пристанището или на централния градски площад, където ще могат да потанцуват два часа зумба на 23 май от 18 часа, за да се приведат в спортна форма за плажа. Специално за първия маратон по зумба фитнес са поканени някои от най-добрите инструктори в страната.
Снимка: www.manager.bgВземи линк:

Коментирайте и Вие