Пон, 15- ти Юли
ГОРЕЩИ НОВИНИ
Начало / Новини / България
Бият чужденци и им измъкват парите в еротик баровете на Слънчев бряг

Бият чужденци и им измъкват парите в еротик баровете на Слънчев бряг


 

Двама мъже от София и Банско са арестувани от полицията за малтретиране на чуждестранни туристи в скандалния курорт Слънчев бряг. Николай П., на 40 г., и Асен Р., на 25 г. работели като биячи в заведение в Слънчев бряг без да са назначени на трудов договор и казвали, че са приятели на управителя, разкрива „24 часа”.

Мъжете биели и принуждавали туристите да плащат тлъсти хонорари на компаньонките в бара. От тях се оплаквали в участъка в Несебър десетки летовници от Великобритания, Норвегия и Бразилия. По думите на пострадалите биячите ги спуквали от юмруци и ритници и ги изнудвали да теглят от банковите си сметки хиляди левове, за да си разплащат сметките за консумация в Слънчев бряг.

В нощта на 28 юни 4-ма британци, бразилец и норвежец потърсили помощта на полицията. Около 22:00 часа в участъка влязъл 18-годишен норвежец и обявил, че бил накаран да изтегли 500 лв. Униформените го помолили да ги заведе до въпросното място, но той не си спомнял къде точно се намира заради погълнатия алкохол. След него се оплакали четирима британци. Пили на корем във въпросното заведение и накрая били накарани да източат 2000 лири от сметките си. Боят не им се разминал.
Броени дни след инцидента на морето мъж на средна възраст издъхна след зверски побой, нанесен от сводник в столицата. Преди да почине в болница "Света Анна" успял да обясни, че непознат го нападнал, докато той бил с поръчаната компаньонка. По данни на полицията до фаталния завършек се стигнало след скандал. Мъжът си поръчал проститутка по интернет и когато трябвало да уточнят хонорара й се скарали. Тя извикала сводника си и клиентът бил ликвидиран. Предполагаемият убиец е задържан и се води разследване.
Снимка: www.flagman.bgВземи линк:

Коментирайте и Вие