Сряда, 25- ти Май
ГОРЕЩИ НОВИНИ
Чичо Чарли заплаши да вкара в клиника Аштън Къчър

Чичо Чарли заплаши да вкара в клиника Аштън Къчър


 

 "Пич, просто млъкни! Сериозен съм. Достатъчно. Минаха цели 3 години, а ти продължаваш да бълваш глупости в Туитър. Пич, стига вече", помоли Аштън Къчър своя предшественик от сериала „Двама мъже и половина”. 35-годишният актьор призова по-възрастния си колега да престане да бълва обиди по негов адрес в социалната мрежа. Къчър се появи в токшоуто на Джими Кимъл, за да изрази възмущението си от непристойните реакции на Шийн.

Според него е крайно време звездата от „Смотаняци” 1 и 2 да престане да се държи толкова враждебно и да обявят край на войната помежду си. Къчър сподели в ефира на шоуто, че са минали 3 години, откакто е сменил чичо Чарли от култовия сериал „Двама мъже и половина”, но явно той все още не можел да го преглътне. Непрекъснато клеветял любимеца на тийнейджърките и отправял обидни реплики по негов адрес.

Часове след изявлението на бившия съпруг на Деми Мур, Чарли Шийн се закани публично да го прати в болница. "Лоши новини, човек. Ако още веднъж, само още веднъж, ми кажеш да млъкна, ще те изпратя в болница за поне една година", написа отново скандалният любител на чашката и проститутките в Туитър.
Снимка: cdn.sheknows.comВземи линк:

Коментирайте и Вие