Петък, 19- ти Април
ГОРЕЩИ НОВИНИ
Начало / Новини / Добрич
Цветан Цветанов и Детелина Николова ще открият реконструирания градски парк „Св. Георги“

Цветан Цветанов и Детелина Николова ще открият реконструирания градски парк „Св. Георги“


 

Заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов ще посети Област Добрич на 27.09.2014 г. /събота/, съобщиха от пресцентъра на партията. Той ще бъде придружаван от водача на листата на ГЕРБ-Добрич и областен координатор на партията Румен Иванов и кандидати за народни представители от региона.
В 10:30 часа Цветан Цветанов ще се срещне с членове и симпатизанти на ГЕРБ в градския парк на Генерал Тошево, до читалище „Светлина“. В 12:00 часа той ще разговаря с жителите на Крушари пред читалище „Йордан Драгнев“ – ул. „Георги Димитров“ № 27. В 14:00 часа Цветанов ще посети Тервел и ще разговаря с граждани пред храм „Св. Вмчк Георги Победеносец“, ул. „Хан Аспарух“.
В 16:00 часа Цветан Цветанов ще се срещне с жителите на град Балчик пред магазин „Аквилон“, ул. „Христо Ботев“ №21. В 17.00 часа в Добрич заместник-председателят на ГЕРБ и кметът на града Детелина Николова ще открият реконструирания градски парк „Св. Георги“. В 18:00 часа Цветан Цветанов ще разговаря с членове и симпатизанти на партията в офиса на ПП ГЕРБ в Добрич, бул. „25-ти Септември“ № 3.
В 18:30 часа ПП ГЕРБ ще проведе основното си предизборно мероприятие в град Добрич. На площад „Свобода“ Цветан Цветанов ще представи пред гражданите на Добрич листата на ГЕРБ за областта и основните приоритети от управленската програма на партията.

Агенция "Фокус"
Снимка: i62.tinypic.comВземи линк:

Коментирайте и Вие