Пон, 4- ти Март
ГОРЕЩИ НОВИНИ
Начало / Новини / Добрич
Данъчните в Добрич подариха цветя на стоматоложка, внесла осигуровки като клиент №60 000

Данъчните в Добрич подариха цветя на стоматоложка, внесла осигуровки като клиент №60 000


 

Стоматоложката Лобов Станчева получи цветя от данъчните в Добрич, след като се оказа, че тя е клиент №60 000 в местния офис на Националната агенция по приходите. Дамата решила, че трябва да внесе осигуровките си в първия работен ден от седмицата, а в отговор на иначе неприятното задължение от НАП й отвърнаха с подарък и много усмивки. С този малък жест служителите в бюрото за деклариране на приходи и внасяне на осигуровки демонстрираха, че и те като всички останали трудещи се хора просто изпълняват дълга си, за да функционира обществото по-правилно и да се спазват установените ред и закони.
Госпожа Станчева не скри учудването си от вежливото отношение и вниманието. Вместо това очаквала просто професионално обслужване и олекване на портмонето.

От януари 2014 г. досега в НАП са обработени вече 26 595 осигурителни декларации. Своите печалби са декларирали 13 320 физически лица. 2 639 от тях са предпочели да не се разхождат до местния офис в Добрич, а да го направят по интернет. От НАП-Добрич работят усърдно, за да повишават качеството на услугите си за клиенти и да ускоряват времето, за което викат на гишетата си следващите, чакащи да проверят здравния си статус, да декларират доходи или просто да получат консултация от специалист.

Вземи линк:

Коментирайте и Вие