Събота, 15- ти Юни
ГОРЕЩИ НОВИНИ
Начало / Новини / Добрич
Детелина Николова е назначена за областен управител на Добрич

Детелина Николова е назначена за областен управител на Добрич


 

Детелина Николова е назначена за областен управител на Добрич, Александър Александров – на Перник, съобщиха от правителствената информационна служба. Правителството назначи Детелина Николова за областен управител на Добрич, а Александър Александров – на Перник. Те сменят на постовете им Маргарита Новоселска и Ирена Соколова.
Детелина Николова е магистър по „Икономика на промишлеността” с втора специалност „Преподавател по икономически дисциплини” от ВИНС – Варна. Специализирала е „Управление на териториалните единици” във ВИНС и „Маркетинг и мениджмънт” в УНСС. В периода 2003-2015 г. е кмет на община Добрич. Преди това е заемала редица длъжности в общинската администрация, включително е била секретар на Община Добрич.
Александър Александров е завършил медицина в Медицинския университет в София, има специалност по оториноларингология. Притежава допълнителна квалификация по здравен мениджмънт. От 1993 г. работи по специалността си, а от началото на годината е и управител на СБАЛББ – Перник.

http://www.focus-news.net/news/2015/11/11/2150121/detelina-nikolova-e-naznachena-za-oblasten-upravitel-na-dobrich-aleksandar-aleksandrov-na-pernik.html
Снимка: cdn.kmeta.bgВземи линк:

Коментирайте и Вие