Петък, 19- ти Юли
ГОРЕЩИ НОВИНИ
Начало / Новини / Добрич
Детелина Николова поздравява всички деца от Добрич по случай 1 юни

Детелина Николова поздравява всички деца от Добрич по случай 1 юни


 

Уважаеми родители,

Мили деца,

Позволете ми да Ви поздравя по случай Международния ден на детето – 1 юни.

Годините на детството са най-щастливите за много от нас. Спомняме си за тях с най-топли чувства и с удоволствие разказваме за най-слънчевите моменти от тях. Изваждаме ги и ги разглеждаме, като шепа скъпоценни камъни, които с времето не губят своя ослепителен блясък. И колкото и различни да са тези моменти за всеки от нас, всички те са обединени от едно – семейството и приятелите!

Нека днес не само подарим празник на нашите деца, но и си припомним за отговорността, която носим пред тях – тяхното щастливо детство зависи от нас, техните родители.

Нека положим всички усилия днешните деца също да могат един ден да се похвалят с този слънчев период от своя живот. Да създаваме неуморно техните радостни и топли спомени. Да ги накараме да се чувстват любими и желани! Да не забравяме нито за миг, че те се надяват на нас, нуждаят се от нас, и ни доверяват. Нека не ги разочароваме и им помогнем да пораснат и станат добри, хармонични и обичливи хора!

 

Мили деца,

 

Обичаме ви всеки ден и всеки час, но днес е деня, в който ви го показваме по особен празничен начин. Безценно е времето, което прекарвате заедно с нас, дарявайки ни с най-истинското нещо на света – детската усмивка.

Човечеството не познава по-красив, по-добър и по-мъдър свят от този на децата.

Вашите фантазии, енергия и необикновен талант, които натрупват мъдрост и зрялост през годините, ни пренасят там, където не съществуват други чувства освен обич, радост и мечти.

На Вас, малки приятели, стоплящи сърцата ни с усмивки, въображение и нови идеи, пожелавам щастливо детство, нови изяви и творчески успехи!

Бъдете здрави, обичани и нека бялата лястовица на щастието кацне на рамото на всеки от вас!

Честит празник!
Снимка: purvite7.bgВземи линк:

Коментирайте и Вие