Вторник, 21- ви Май
ГОРЕЩИ НОВИНИ
Начало / Новини / Добрич
Добричкият кмет подава сигнал в прокуратурата

Добричкият кмет подава сигнал в прокуратурата


 

В деня на изборите е изпратен сигнал до прокуратурата със съмнение за контролиран вот от страна на опонентите на Реформаторския блок. Тя е приключила и не е установено нарушение. Това каза в предаването "Беновска пита" новоизбраният за кмет на Добрич Йордан Йорданов от РБ. На втория тур той се изправи срещу кандидатът на ГЕРБ за градоначалник Детелина Николова. В студиото той разказа, че поводът за сигнала е дошъл в дена на изборите от активисти на партията.

В предаването той отрече твърденията, че неговият баща е купувал ромски гласове като им е плащал сметките за ток. Това е категорична лъжа, че баща ми е плащал ток на роми в Добрич. Дори съм готов да подам сигнал в прокуратурата, за да се установи истината каза той. Йорданов определи това като част от Пи Ар-а в кампанията, която е водене срещу него.  

Битката е завършена, няма нужда да се натягат нещата и на един 28-годишен човек да се слагат неща, характерни за близкото минало. Това коментира вицепремиерът и съпредседател на Реформаторския блок Меглена Кунева.

http://kanal3.bg/news/bulgaria/politics/19154-Dobrichkiyat-kmet-podava-signal-v-prokuraturata
Снимка: kanal3.bgВземи линк:

Коментирайте и Вие