Събота, 15- ти Юни
ГОРЕЩИ НОВИНИ
Начало / Новини / Добрич
Добричлийка пита Bobo “Добре ли е?” в новия му супер летен хит (видео)

Добричлийка пита Bobo “Добре ли е?” в новия му супер летен хит (видео)

Мария Драгнева е възлюбената на Бат Венци от Ъпсурт

 

Мария Драгнева знае формулата за супер горещо лято – силна музика, червена кола, тя в нея и компанията на един рапър за разкош. Мария е новоизгряла звезда на музикалния небосклон. Тя е от Добрич и наскоро участва в най-новото лятно парче на Bobo, озаглавено „Добре ли е?”. Песничката се появи в края на май и обещава да се превърне в горещ хит. Разпространява се като заразна епидемия из челните места на класациите по радио станциите. Младежите вече си я припяват и това е гаранция, че красивата добричлийка се харесва на меломаните.

Клипът на „Добре ли е?” е дело на Павлин Иванов-Bashmotion, а в него денсат мацките от популярния балет „Нова”. Bobo и Symphonics са автори на музиката, текста и аранжимента. На българския пазар парчето излиза благодарение на лейбълът на Ъпсурт - Facing The Sun.
С*ексапилната изпълнителка е гадже на Бат Венци от „Ъпсурт” и вече сме я мяркали в проект на най-успешната хип-хоп група у нас. Но не това я е направило толкова известна и успешна, а гласът й. Мария се е явявала на редица кастинги и е излизала на сцената на телевизионните конкурси „България търси талант” и „Музикална академия”, въпреки че майка й не е одобрявала пътя, по който е тръгнала.
 
Мария е известна още като „огън момичето”, защото три години работила като аниматор на морето и се научила да върти огън – още един знак, че е била родена с късмета рано или късно да стане част от родния шоубизнес.
След успешните си представяния в престижните формати тя успя да накара Bobo да хване пароструйката в ръка и да запишат зверския летен хит, който ще се върти денонощно, както преди няколко дни водещият на „Преди обед” Сашо Кадиев се изрази за песента на „черно-белия” дует, който му гостува в предаването.
 
В клипа виждаме талантливата добричлийка със стайлинг-трепач. Скъсани дънки, къс топ, коса, сплетена на модерна плитка и вечната класика – малкото черно кожено яке. Героят на Bobo работи в автомивка и лъска колата на Мария, докато нейният зашеметяващ вид го кара да губи ума и дума. За Мария Bobo признава, че постоянно следял изявите й преди да я покани да запишат песента. Впечатлил се не само от гласовите й данни, но и от излъчването й, от усмивката й и фактът, че е невероятно земен човек. Тя пък отдавна си мислела, че трябва да запише нещо с шоколадовия рапър, тъй като много го харесвала още като ходела по концертите му.
Идеята за клипа дошла най-напред на Bobo. Искало му се да се покаже в не толкова „звездна” светлина, а по-скоро като обикновен човек в работнически гащеризон, който се захласва по готино момиче и се развихря голяма любовна история. Мария си цапа колата нарочно, за да ходи при Bobo отново и отново. И всичко завършва с happy end.
 
Мария е щастлива и в живота със своята половинка. Признава, че в лицето на Бат Венци е открила човека, с който имат еднакви виждания, интереси и споделят всичко заедно. Въпреки голямата разлика, която имат във възрастта се залюбили по време на снимките на „България търси талант”, където младата добричлийка става финалист. Допаднали си много още в самото начало. И той като нея не се приема за звезда. Заедно са вече от близо 2 години и по думите на Мария само времето ще покаже дали ще се венчаят. Тя е доволна, че я напътства в работата й и й помага да става по-малко вироглава. Мария признава, че винаги е държала единствено на собственото си мнение, но връзката й я променя, кара я да пораства и да допуска компромиси.
 

Видео:Снимка: signal.bgВземи линк:

Коментирайте и Вие