Събота, 15- ти Юни
ГОРЕЩИ НОВИНИ
„Двореца” и хотелите в  Балчик остават без ток в понеделник

„Двореца” и хотелите в Балчик остават без ток в понеделник


 

На 30 юни от 13:00 ч. до 16:00 ч., поради извършване на профилактика на съоръженията за доставка на електроенергия по искане на ECO, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на: завод "КАМАШ".
 
Днес от 8 сутринта до 17:00 ч., поради извършване на строителни ремонти на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на: oбщина Балчик, село Дъбрава.
 
Също от 08:00 ч. до 17:00 ч. следобед ще се обезопасяват съоръженията за доставка на електроенергия и това ще наложи спиране на тока в района на: гр. Балчик, комплекс „Двореца”, хотели, почивни бази, магазини и заведения в района. Временни смущения в електрозахранването са възможни от 08:00 ч. до 17:00 ч. в районите на в.з.”Бели скали”, комплекс „Тихият кът”, спа център „Реджина Мария”, ПГ за КОС „Алеко Константинов”, хотел „Париж”, бензиностанция „Калипсо”, част от в.з. ”Сборно място”, почивна база на БЧК, служебен вход на Двореца, ”Еврометал”, комплекс „Овчаровски плаж запад”, част от в.з. „Овчаровски плаж”.
 
На 30.06.2014 г. от 09:00 ч. до 16:00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия , са възможни смущения на електрозахранването в района на: с. Миладиновци, с. Ловчанци, с. П.Иваново, с. Карапелит, Вторични суровини”Добрич”, МТП”Минстрой” кв. „Рилци” Екоенерджи Д-ч2 и Д-ч3.
 
Снимка: scontent-b-fra.xx.fbcdn.netВземи линк:

Коментирайте и Вие