Събота, 15- ти Юни
ГОРЕЩИ НОВИНИ
Едно преспиване заедно вече означава брак в Индия

Едно преспиване заедно вече означава брак в Индия


 

В случай, че момиче и момче заспят заедно, дори без да практикуват с*кс те се обвързват в брачен съюз пред Бог и пред Закона. Това решиха вчера властите в индийския град Ченай, предаде „Стандарт”.
Ако след преспиването партньорите не са съгласни да делят имоти и постеля ще трябва да се развеждат в местна институция на Темида. Идеята идва след процес, свързан с майка на двама извънбрачни синове. Жената не била обвързана с мъж и затова според един районен съд нямала право на издръжка за наследниците си от втория им родител. На втора инстанция се решава, че бащата все пак трябва да вади от джоба си по 500 рупии всеки месец.

За смяната на семейния статус след прекарването на една нощ заедно се заговаря и заради забраната в село Асарас, която гласи, че браковете по любов в Индия не са нито изгодни за мъжете и жените, нито пък носят някакви дивиденти на родителите им. Според съвета на старейшините там бракът по любов е позор за обществото. Там жените над 40-годишна възраст нямат право да ходят на обществени места без придружител, да не покриват главите си със забрадки или да използват мобилни телефони като „светските” си посестрими.
 
 
Снимка: www.yayavartours.comВземи линк:

Коментирайте и Вие