Четв, 30- ти Май
ГОРЕЩИ НОВИНИ
Фестивална ЕКО чаша за юбилея на Kavarna Rock 2015

Фестивална ЕКО чаша за юбилея на Kavarna Rock 2015


 

Бирата и програмата ще бъдат все така добри, но нека оставим по-малко боклук

С фестивална еко чаша ще бъдат въоръжени феновете на Kavarna Rock тази година. Това е първото масово мероприятие, което ще предлага напитки в специално направени фестивални чаши, взимайки мерки срещу огромните количества боклук - обичайно последствие след мащабни ивенти. Срещу депозит от 3 лв. всеки желаещ ще получи брандирана еко чаша, в която да пие своята охладена напитка по време на трите дни от феста. Чашата може да бъде използвана многократно или да бъде заменена с нова такава. Във всеки един момент феновете ще могат да върнат чашата и да вземат обратно своя депозит.
 "Събития като нашия фестивал, събиращи хиляди хора, неминуемо остават купища отпадъци. В края на миналогодишното издание са изхвърлени над 50 000 пластмасови чаши, PVC бутилки и т.н. Количества, които могат да напълнят ТИР с боклук, което ни накара да се замислим дали не можем да направим нещо полезно и същевременно приятно за феновете. Спестените количества боклук, които няма да изхвърлим са една добра причина да го направим. А от друга страна всеки ще може да запази малък спомен от десетото юбилейно издание на Kavarna Rock фест. Опитваме се да бъдем иновативни, макар че това не е нещо ново за международните фестивали. " - коментират организаторите от Bulgarian Live Music.
Само три седмици делят феновете от срещата с Twisted Sister, Within Temptation, Unisonic, Hammerfall, Kamelot, UFO, Delain и други рок знаменитости, които пристигат с мисията да направят поредното незабравимо събитие в град Каварна на 26, 27 и 28 юни.

Цените на билетите за Kavarna Rock 2015 са:
100 лева  - от 01.06.2015 до 21.06.2015г.вкл. - В месеца на фестивала
110 лева  - след 22.06.2015г. - В седмицата на фестивала . 
Билетите могат да бъдат намерени в мрежата на EVENTIM и TICKETPORTAL в цялата страната: PICCADILLY, Office1Superstore, OMV, TECHNOMARKET, TECHNOPOLIS, магазини НА ТЪМНО, USIT COLORS, книжарници Booktrading, НДК, Книжен център Greenwich, Мюзик център – Пловдив и др., както и онлайн на www.eventim.bg и www.ticketportal.bg
Снимка: www.kmetal.euВземи линк:

Коментирайте и Вие