Четв, 30- ти Май
ГОРЕЩИ НОВИНИ
Начало / Новини / Добрич
Галин Ненов от село Дончево, Добрич, стана новият шампион по бийтбокс за 2014 г.

Галин Ненов от село Дончево, Добрич, стана новият шампион по бийтбокс за 2014 г.

Галин Ненов от село Дончево, Добрич, стана новият шампион по бийтбокс за 2014 г. Галин е студент в Икономическия университет във Варна, специалност „Мениджмънт“. Освен парична награда, той получи и правото да участва на Световното първенство по бийтбокс в Берлин догодина

 София посрещна участниците на 8-то издание на националния шампионат по бийтбокс на България. Участниците се опитаха да подобрят рекорда на Гинес за най-масово изпълнение на бийтбокс. 
Галин Ненов от село Дончево, Добрич, стана новият шампион по бийтбокс за 2014 г. Галин е студент в Икономическия университет във Варна, специалност „Мениджмънт“. Освен парична награда, той получи и правото да участва на Световното първенство по бийтбокс в Берлин догодина. Втори се класира Денис Христов, ученик в 12 клас от Бухово, а третото почетно място остана за Александър Димитров-BigAlio от Харманли. 
Водещи на шоуто бяха Печенката и Кукушев. Гвоздея на програмата беше шоуто на Skiller, който опита да подобри световния рекорд на Гинес за най-масово изпълнение на бийтбокс от 4695 души. Предстои обработка на данните от организаторите и оценка на Гинес. 
В 8-то подред издание взеха участие над 60 души. Публиката и журито селектираха 16 участника в първи кръг, след което се проведоха директните елиминации, за да класират 8-те най-добри за Големия финал на 19 септември. За четвърта година партньор на събитието беше Столична община, която безвъзмездно предостави мястото пред Паметника на Съветската армия.


Източник:: Нова тв
Снимка: static2.novatv.bgВземи линк:

Коментирайте и Вие