Петък, 19- ти Юли
ГОРЕЩИ НОВИНИ
Начало / Новини / Добрич
Гласовитата добричлийка Преслава напълни банковата сметка покрай баловете

Гласовитата добричлийка Преслава напълни банковата сметка покрай баловете


 

Поп-фолк фурията Преслава е най-желана от родните абитуриенти. Певицата, която е родом от Добрич успяла да припечели 80 000 лева с рекордните 12 участия за 4 дни, информира „Всеки ден”. Десетки покани затрупали една от любимките на Митко Пайнера, но тя успяла да отсее най-привлекателните и доходоносните преди да тръгне на турне из София и Пловдив.

Още през януари собствениците на заведения започнали да се надпреварват да „резервират” Преслава за купоните на дванадесетокласниците през май. Наложило се да се бръкнат надълбоко за по-високи хонорари, за да са сигурни, че бившето пищно протеже на Милко Калайджиев ще се отзове. За да насмогне с разкъсването на няколко места тя се зарекла пред клиентите си да пее само по час и половина в заведение и нито минута повече за бисове.

За шефа си Преслава изкарала 120 000 лева, но според контракта, който сключила преди години с него именно тя прибира половината печалба. Освен заплатите, брюнетката от Добрич се облажила и с бакшиши на обща стойност 20 000 лева, както самата тя се похвалила пред колежките си. До края на май Преслава ще пее само за половинката си, а с началото на юни започват и концертите й по морето и зад граница.
Снимка: signal.bgВземи линк:

Коментирайте и Вие