Сряда, 19- ти Юни
ГОРЕЩИ НОВИНИ
Индийски йога гуру тренира дамите на плажа в Албена

Индийски йога гуру тренира дамите на плажа в Албена


 

Известният индийски йога учител Сандип Сатиядев Йоги (Сандип Кумар) за поредна година е гост на ваканционно селище Албена. През летния сезон ще преподава уроци по хата йога директно върху горещия пясък. Сандип Йоги смесва различни техники на дишане, силова йога и асани, като включва и смехотерапия. Неговата основна философия е търсене на баланс. 

Сандип Кумар практикува йога от детство. Магистър е по йогически науки от университета Гурукул Кангри в Северна Индия и бакалавър по музика в университета в Курукшетра. Сандип Йоги посвещава учениците си в очистителните практики, насочени към начина на живот на модерния човек от Запада. Експерт е по йога, медитация, аюрведа, натуропатия и акупресура. След дипломирането си преподава йога в цяла Индия, като същевременно практикува древен индийски метод на биоенерголечение и акупресура отпреди 6000 години, с която помага на хора със заболявания.

Кумар Йоги владее медитация и мантра и познава тайните на древни индийски аюрведични билкови рецепти. Помогнал е на много хора да се излекуват, като променят начина си на живот и светогледа си. „В индийската култура”, казва той, „йога се практикува от ранна детска възраст. Асаните поддържат хармонията между духа и физиката, въздействат на енергийните канали на човека, т. нар. чакри, дават жизненост и добро здраве”. 

Заниманията се провеждат всеки вторник, четвъртък и събота от 7:30 и 17:30 ч. на плажа до Бийч Клуб Ганвие в Албена. Сборният пункт е пред хотел Фламинго Гранд. Има възможност за индивидуални и семейни уроци, както и за групови намаления. За резервации : ЕЛЕМЕНТС Спа, хотел Фламинго Гранд: +359 579 62737.

Вземи линк:

Коментирайте и Вие