Събота, 15- ти Юни
ГОРЕЩИ НОВИНИ
Начало / Новини / Спорт
Изида зарадва децата за 1 юни с турнир по тенис

Изида зарадва децата за 1 юни с турнир по тенис


 

На 1 юни Добрич домакинства на турнир по тенис за момичета и момчета до 10-годишна възраст, съобщават от пресцентъра на ТК Изида. Състезанието бе част от Програмата „Тенис 10” на Българската федерация по тенис, а срещите се проведоха на кортовете в градския парк "Св. Георги". Призьорите получиха медали и грамоти.

В същото време Магдалена Радкова от Изида направи силно представяне на държавното първенство по тенис за състезатели до 16 г. в Албена. Тя успешно премина квалификациите след победа с 6-1 6-2 над Лора Апостолова от Левски, а в първия кръг на основната схема елиминира Мария Стефанова от СТК с 6-3 7-6. Победният ход на Радкова бе спрян от поставената под №3 в основната схема Невена Георгиева от Левски с 6-0 6-1.

При двойките Магдалена Радкова остана на победа от медалите. На осминафиналите добричлийката и Михаела Кафтанова от Дема отстраниха Габриела Бориславова и Габриела Мартинска от Левски с 6-0 6-2. В мач за място на полуфиналите Радкова/Кафтанова загубиха с 6-1 6-0 Алина Каражова (Лозенец2000)/Елизабет Данаилова (15-40).

Вземи линк:

Коментирайте и Вие