Събота, 25- ти Март
ГОРЕЩИ НОВИНИ
Начало / Новини / Добрич
Кметът на Добрич не е доволен от почистването

Кметът на Добрич не е доволен от почистването


 

Кметът на Добрич Йордан Йорданов обяви, че не е доволен от почистващата фирма, която трябваше да рине снега в града. "В 11 часа в неделя, преди да завали, бях уверен от Георги Иванов, управител на почистващта фирма "А.С.А. България", че има пълна готовностза действия. След това обаче се оказа, че технически пречки са забавили излизането на машините", заяви Йорданов. Затова той възложи изготвянатео на доклад кога е започнало почистването и хвърлянето на соли и ще иска да се запознае с плана за действие срещу снега.

Йорданов не е доволен и от факта, че пътните платна са заледени. Кметът поиска гражданите да карат със скорост, съобразено с условията на пътя и да не застрашават себе си и останалите участници в движението с рисковани действия.

От 15 часа в неделя, 16 снегорина се грижат за разчистването на булевардите и най-важните пътни артерии на Добрич. Започна и почистването на малките улички. Усилено се осоляват булеварди и улуци. Хора на почистващата фирма разчистват снега от тротоари, подлези и централна градска част.

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=5210455
Снимка: http://dcable.net/camers/Вземи линк:

Коментирайте и Вие