Четв, 30- ти Май
ГОРЕЩИ НОВИНИ
Начало / Новини / Добрич
Кратък дъжд и повече слънчеви часове в Добрич на 2 юни

Кратък дъжд и повече слънчеви часове в Добрич на 2 юни


 

Остава хладно в Добрич и областта и във втория ден на месец юни. До не повече от 21 градуса ще се покачи живакът в термометрите. Градът обаче осъмва със слънце и тук-там локви по улиците, които напомнят за падналите порои през изминалите няколко седмици. Предпоставка за опасност на пътя в понеделник няма. Видимостта е ясна, а настилките - сухи.

В следобедните часове ще настъпи заоблачаване и не е изключено да превали за кратко. Мрачно и хладно за сезона е в южната и централната част на страната, но след 12 часа се очаква навсякъде да превали и прегърми. Количеството на валежите ще бъде най-обилно в планинските райони.
По морето слънце няма да липсва за разлика от топлината и това все още не позволява на онези, които искат да направят първия си плаж да захвърлят връхните дрехи. До 15°С стигат максималните стойности на температурата на морската вода по Добруджанското Черноморие.

Същото време очаква добричлии и утре, когато ще осъмнат с няколко градуса повече, но ще трябва отново да си вземат чадърите на излизане от вкъщи. Почти еднаква прогноза вещаят синоптиците за всеки следващ ден от седмицата. До петък, когато ще започне леко повишаване на температурите.


 
Снимка: scontent-a-fra.xx.fbcdn.netВземи линк:

Коментирайте и Вие