Четв, 29- ти Окт.
ГОРЕЩИ НОВИНИ
Начало / Новини / Свят
Лепнаха 38 години затвор на учителка за уроци по с*кс

Лепнаха 38 години затвор на учителка за уроци по с*кс


 

31-годишната Етел Андерсън бе определена от съда в град Тампа за „най-страшният кошмар за родителите“. Омъжената учителка, майка на 6-годишно дете получи присъда от 38 години лишаване от свобода за прелъстяването на 12-годишен ученик. Андерсън обещала на родителите на възпитаника си, че ще му преподава, за да повиши успеха си в клас. Канела го в дома си за частни уроци, но всъщност го склонявала към с*кс.

Даскалицата отрича вината си по деветте обвинения на щата Флорида срещу нея. Тормозеният ученик, който е момента е на 14 години сам дал показания срещу насилницата. Пред магистратите, момчето споделило, че е получавало целувки, орални ласки и много любов. По думите му дори се обичали.

Учителката е била провъзгласявана на преподавател на годината в основното училище Манго. В понеделник обаче се опита да докаже, че не е с*ксуалният хищник, за който всички я смятат. От подсъдимата скамейка тя горчиво се разкая и опита да разкаже, че е пращала безброй мръснишки sms-а на ученика си с цел да го превъзпита.

 
Снимка: media.philly.comВземи линк:

Коментирайте и Вие