Петък, 19- ти Юли
ГОРЕЩИ НОВИНИ
Начало / Новини / Добрич
Лятна академия „Леонардо” се завръща с още по-интересни занимания за децата на Добрич

Лятна академия „Леонардо” се завръща с още по-интересни занимания за децата на Добрич


 

В приятелска и творческа атмосфера екипът от педагози на Лятна академия „Леонардо” ще осигури един весел юни за децата на Добрич. Цял месец, изпълнен със знания и забавления се организира специално за най-любознателните и активни малки добричлии. Екипът поема отговорност да провежда училищна политика, в която водеща роля имат образованието, възпитанието и личностното развитие на децата.
Изготвена е учебна програма, съобразена с възрастовите особености на децата.

Тя включва оздравителна гимнастика, занимания по английски език, български език, математика, народни танци, пеене, изобразително и приложно изкуство, актьорско майсторство, посещения и разходки. Визията на таз годишната Лятна академия „Леонардо ” е да запази и развива таланта на всяко дете, да го вдъхнови да учи с интерес за родния край, да се включва активно в разучаването на български народни песни и танци, да се запознае с българската култура, обичаи и традиции.

Малко повече за самата организация на заниманията – започва се в 8:00 часа сутринта и се приключва в 17:00 часа, с обедна почивка от един час. Ето и част от заниманията, специално подготвени за децата на Добрич, които предпочитат да не пропиляват лятната си ваканция, а да съчетават полезното с приятното:
- Fun with English
- Въображаем свят с Български език
- Забавна Математика
- Народни танци
- Пеене
- Детско театрално студио
- Здравно образование
- Млади природолюбители
- Култура на родния край
- Приложно и Изобразително изкуство
- Фотография
- Безопасност на движението по пътищата
- Посещения и разходки


Вземи линк:

Коментирайте и Вие