Вторник, 23- ти Юли
ГОРЕЩИ НОВИНИ
Начало / Новини / България
Младеж направи на решето четирима при престрелка в Шумен

Младеж направи на решето четирима при престрелка в Шумен


 

Четирима мъже са били приети в болница с множество сачми, забити в различни части на телата им след престрелка, разиграла се в Шумен в петък. 23-годишен стрелец пронизал жертвите си със законно притежавания от него газов пистолет, след което скрил оръжието.

По време на обиск на жилището на виновния Т.Т. са били намерени и иззети 2 газови револвера и един газов пистолет марка "Екол", боеприпаси, пистолет с неясна марка, както и 2 пневматични пушки. От дома му е иззета и марихуана в огромни количества, готова за консумация. Тревата била натъпкана в два кашона, 4 найлонови торби и в 5 буркана. Докато стрелецът престоявал за денонощие в ареста пострадалите са били откарани за лечение.

39-годишен мъж е получил няколко изстрела в корема, друг на 24 години – в седалището, а останалите двама ранени на 25 и 34 години са се разминали със съчмите, но не и с натъртванията. Простреляните са от село Памукчии, Нови пазар. Най-тежко раненият в корема е настанен във варненската болница „Авета Анна” за постоянно медицинско наблюдение. Другите трима са пуснати за домашно лечение.
Причините за инцидента не са ясни, но са в процес на разследване. По случая е образувано досъдебно производство.  
 
Снимка: www.pernik1.comВземи линк:

Коментирайте и Вие