Четв, 30- ти Май
ГОРЕЩИ НОВИНИ
Начало / Новини / Добрич
Младежки работници от Общинския център „Захари Стоянов“ почистиха стадион „Пионер“

Младежки работници от Общинския център „Захари Стоянов“ почистиха стадион „Пионер“


 

На 10-ти ноември стартира Кампанията "Да започнем на чисто 2015", организирана от младежките работници към Общински младежки център "Захари Стоянов". Кампанията  продължи 2 дни. По време на тази доброволческа екоакция са почистени две ключови за града места - районът на Младежкия център и стадион "Пионер". Предстои при подходящо време да бъдат почистени и тревните площи около Центъра за защита на природата и животните. С организирането на тази инициатива младежките работници и доброволците дадоха своя личен пример, с който да покажат, че те са отговорни за това как трябва да изглежда нашия красив град. Занапред екипът от младежки работници планира редица такива доброволчески инициативи, които ще имат за цел възпитаване на любов към природата у младежите и на уважение един към друг.

Екипът благодари на всички включили се, сред които са клубът по екстремни изживявания PharSide и г-н Пламен Папазов, който предостави необходимата техника за обработването на стадиона.

Младежките работници са назначени по проект на Община град Добрич: BG06-102 “Младежки център Добрич – Вашето утре”, финансиран по Програма „Деца и младежи в риск” на Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2009-2014.
Снимка: i62.tinypic.comВземи линк:

Коментирайте и Вие