Неделя, 29- ти Януари
ГОРЕЩИ НОВИНИ
Начало / Новини / Добрич
Можем ли да опазим Градския парк?

Можем ли да опазим Градския парк?


 

Градският парк в Добрич е онова място в нашия град, което събира и млади и стари на разходка за отдих и почивка. Община Добрич вложи 5 милиона лева, за да могат жителите на нашия град да се чувстват спокойни и да се радват на природен уют и красота. Тази сутрин при обход на кмета Детелина Николова за съжаление е констатирано, че за пореден път Градският парк е подложен на посегателства от страна на недоборсъвестни граждани, които не могат да оценят стореното и не се интересуват от добрите неща, които се случват в Добрич. Един от контейнерите за отпадъци е изхвърлен в бетонния      канал до ресторант „Лебед“ без причина, може би в момент на агресия или изпито определено количество алкохол. Благодарение на бързата реакция на кмета на Добрич контейнерът е изваден и е поставен на определеното за това място. Истината може би се крие някъде там, където свършва Доброто и надделява човешката безхаберност и  безразличие. А е ясно, че единствено и само от нас зависи да живеем в чист и подреден град, в който децата ни растат щастливи, а възрастните дават личния си пример те да се превърнат в отговорни и достойни личности.  

Община Добрич се обръща с призив към всички, които милеят за своя град и вярват в неговото бъдеще. Нека пазим красивия си град и правим всичко по силите си, за да се противопоставим  на вандализма, агресията и злонамереността.

Нека заедно се грижим за нашия общ дом, така както го правим всеки ден за домовете си и не допускаме безотговорно отношение към стореното от нас, което ще завещаем на децата си и на идните поколения.

Община Добрич благодари на всички граждани, които уважават и ценят усилията на общинското ръководство да живеем спокойно и уютно и да се радваме на направеното. Убедени сме, че добричлии са грижливи стопани и няма да се примирят с пошлостта и посредствеността.  

Вярваме, че заедно можем да променим Добрич и той да се превърне в предпочитан и любим град. Град на предприемчиви и креативни хора, които тачат миналото си и вървят уверено към бъдещето.   


Община град Добрич    
Снимка: http://dobrich24.comВземи линк:

Коментирайте и Вие