Пон, 15- ти Юли
ГОРЕЩИ НОВИНИ
Начало / Новини / България
Момиче опита да се удави във Варна ден след трагичното самоубийство на друго

Момиче опита да се удави във Варна ден след трагичното самоубийство на друго


 

Пияно момиче се опита да се удави днес във Варна. Секунди преди да се нагълта фатално с вода, спасители издърпали тялото й на сушата между Първа и Втора буна, информира Varnautre.bg. По думите на очевидци тя оставила вещите и дрехите си на брега и се хвърлила в морето. Спасителите забелязали, че самоубийцата е във видимо неадекватно състояние, вероятно след прекомерната употреба на алкохол. Смята се, че решението да посегне на живота си било продиктувано от любовна мъка.

Момичето започнало да се смее и да повтаря имената Божидар и Александра, след като се свестило. То започнало да хваща спасителите за краката. Минути след инцидента на място пристигнали полиция и Спешна помощ. Медиците поставили успокоителна инжекция на пострадалата и я отвели в болницата. Униформените през това време установили самоличността на девойката по личните й вещи. У дрехите й намерили 15 лева, обеца и лична карта, на която пишело името Наталия, а в графата адрес – кв. „Чайка”.
Инцидентът се случва само денонощие, след трагичен случай отново във Варна. В нощта на 4 срещу 5 юни младо момиче е било забелязано от бодигардове да изчезва в морето на Рибарския плаж. Охранителите подали сигнал около 3:30 часа, че са видели жена да се дави на 100 метра от брега.

Веднага е била организирана спасителна акция, а часове по-късно морето е изхвърлило безжизненото й тяло. По първоначална информация момичето е било без придружители и никъде по пясъка не са намерени негови вещи. Единствената информация, която „изплува” от морето заедно с трупа бе, че роднини не са търсили жертвата, а малко преди да се удави си тръгнала от дискотека.
 
Снимка: static.framar.bgВземи линк:

Коментирайте и Вие