Пон, 18- ти Януари
ГОРЕЩИ НОВИНИ
Мъже, не правете това на Св. Валентин

Мъже, не правете това на Св. Валентин


 

Побългарената американска традиция „Свети Валентин” всъщност е още един повод за силния пол да засвидетелства вниманието и любовта си към нежната си валентинка. Но има няколко неща, които никак не е желателно да се правят от господата, освен, ако не искат на следващия 14-февруари да си пият винцето сами.

1. Приятно разсеяни – този номер не минава. Празникът трябва да се отбележи дори това да означава поднасяне на импровизирано букетче от кокичетата на комшийката или с любимия шоколад на дамата. Всякакви реплики от рода на „Ти нали празнуваше на 1-ви юни” и „Ще те изведа на вечеря за 8-ми март” не важат.

2. Домашен уют – Да, безспорно е приятно да прекарате вечер пред камината или на дивана пред телевизора с чаша отлежало вино в едната и красива жена в другата ръка, но за по-специалните поводи като празника на любовта ви се изискват доза усилие и креативност. Най-малкото, което може да се направи е да се резервира маса на някое приятно местенце и да се поднесе, например роза.

3. Подаръкът – ще е най-грешният на света, ако представлява домакински уред. Това не само е намек, че дамата на сърцето ви трябва сама да приготви вечерята, но и явен знак, че изобщо не я познавате. В интернет магазините няма особено полезни съвети за подаръци, затова не разчитайте.

4. Бизнес срещи – Те не важат като оправдание. Никаква работа не бива да пречи на деня, в който е редно двойките да празнуват чувствата си и фактът, че са заедно.
Снимка: fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.netВземи линк:

Коментирайте и Вие