Сряда, 25- ти Май
ГОРЕЩИ НОВИНИ
Най-хубавият коледен подарък

Най-хубавият коледен подарък


 

Минута е много в последните дни преди Коледа. Моловете в страната са пълни с клиенти и напрежението ескалира. За всички, които все още не са купили подаръците за най-светлия християнски празник сега е моментът. Британски сайт направи проучване и установи, че най-добрият подарък за Коледа си остава книгата. Според експертите едно добро криминале, роман или фентъзи винаги ще е в състояние да зарадва близките ви.

Те споделят, че литературните произведения са подходящи за малки и големи. Книгата се смята за много скъп и личен подарък. Тя е сигнал, че подаряващият влага симпатиите и позитивните си емоции, за да направи някого щастлив. Освен това е явно признание, че познавате добре и се интересувате от интересите на човека насреща, казват още специалистите. Казват, че е много по-лесно да подариш книга, криеща мистериозни загадки и светове, вместо да подариш загадките и световете.

В много от родните вериги книжарници в момента има тотални разпродажби и намаления на заглавия от класиката, аксесоари за четене и игри. Търговските обекти предлагат и ваучери. Ако не знаете какви книги да купите за приятелите и роднините си може да заредите ваучери с избрана от вас сума и те сами да направят най-добрия избор. Жестът се тълкува като уважение и привързаност.
Снимка: pazbookbiz.comВземи линк:

Коментирайте и Вие