Неделя, 14- ти Юли
ГОРЕЩИ НОВИНИ
Натуралният колаген на INVENTIA - истинско чудо от природата

Натуралният колаген на INVENTIA - истинско чудо от природата


 

Уникалната формула на натуралния колаген Q5-26 на INVENTIA е епохално откритие, тъй като създаде първия в света козметичен продукт, създаден на основата на рибен колаген, който има силен способността за коригиране на епидермиса и в същото време да не губи ключът на своята тайна - т.нар. тройна спирала при стайна температура. Нито един колаген, използван в козметичните продукти като имплантант, не запазва тройната спирала. Гениалността на полското изобретение се състои именно в това, че в случая протеинът съхранява тройната спирала.

Създаването на натуралния колаген формула Q5-26 се извършва в стерилни условия, наподобяващи лабораторните, със съдействието на дипломирани химици. Използваната при производството вода се подлага на хиперфилтрация по методите на обратимата осмоза, а използваните прибори и инструменти са стерилизацирани. За препарата се използват стъклени контейнери с дозатор и с уплътнения за защита от прегряване. Всичко това служи с цел запаване на многостранната структура на колагена в препарата, което гарантира отличното му качество. Препаратът е първият в историята на козметологията, който предотвратява и премахва стареенето на кожата.Той подхранва кожата с аминокиселини и пептиди и има силен хидратиращ ефект. Действието му предизвиква фибробластите да произвеждат собствен колаген.

Необходимо е да се отбележи, че натуралният колаген на INVENTIA не е лекарство, но не е и само козметично средство. Това означава, че той не само подобрява външния вид, но влияние върху функционирането и конструкцията на тъканите (действие, типично за лекарствените средства), като по този начин съчетава действието на козметичните и на фармацевтични продукти. Препаратът е напълно натурален, без никакви добавки, оцветители и ароматизиращи средства. Не предизвиква алергии и не дразни кожата. Медицинските експерти оценяват високо неговата способност да възстановява кожната тъкан, където е била увредена или е набръчкана. Хидратира кожата и забавя процеса на стареенето й, подобрява и възстановява еластичността и пигментацията на кожата, изглажда бръчките по лицето и предотвратява появата на нови такива, изглажда белези, стрии, изгаряния, регенерира и укрепва косата и ноктите. Помага при лечение на разширени вени, ускорява възстановяването на фрактури, навяхвания, контузии, регенерира лигавицата и помага при лечение на обикновена простуда, подобрява кръвообращението на венозна и артериална циркулация, елиминира болката в гръбначния стълб и долната част на гърба. Необичайно обещаващи са резултатите от използването му при остеопороза, разширени вени, ревматизъм и артрит.

Формулата Q5-26 на INVENTIA представлява прелом в световната козметология. Ефектът от въздействието на натуралния колаген върху кожата се проявява още през първата седмица след започване на използването му. Процесът на пълния обмен на колагена в човешката кожа продължава 100-130 дни. Първите видими признаци се появяват след приемането на препарата в продължение на 3-4 месеца на лекарството, а ефектът е дълготраен.

Натуралният колаген Q5-26 на INVENTIA е изцяло полски продукт, който отговаря на всички потребителски стандарти на Европейския съюз, позволяващ да бъде продаван на световния пазар. Понастоящем той е достъпен на пазара на повече от двадесет страни: Австралия, Австрия, Беларус, България, Великобритания, Унгария,

Виетнам, Германия, Гърция, Италия, Канада, Китай, Латвия, Литва, Нова Зеландия, Норвегия, Полша, Русия, Съединените щати, Украйна, Франция, Чехия, Швейцария и други.

Единственият официален вносител и дистрибутор на продуктите на INVENTIА е "АЛОХА България" ЕООД, а всички оригинални продукти могат да бъдат закупени от нашите читатели на тел. 0700 300 21 или от сайта aloha.bg с 20% отстъпка с код 9300.

Вземи линк:

Коментирайте и Вие