Сряда, 19- ти Юни
ГОРЕЩИ НОВИНИ
Начало / Новини / Добрич
Нова алтърнатив вълна залива град Добрич

Нова алтърнатив вълна залива град Добрич


 

Нова алтърнатив вълна залива град Добрич. Местният клуб The Maze съвместно с диджеите Dasheto и Rin Тin Тin си е поставил за цел да прокара и в нашия град популярната тенденция за алтернативен клубинг.

Години наред подобен тип партита пълнят редица клубове в по-големите градове като Строежа и Терминал 1 в София , Петното в Пловдив , Винтидж 33 във Варна и много други. Това са места познати и любими на голяма част от нашите съграждани прекарли студентските си години в тези градове.

Тези партита лавинообразно набират фенове и популярност и техни почитатели са хора на всякакви възрасти и социално положение обединени от хубавата музика. Идеята на организаторите е да наложат тази вълна и в Добрич започвайки именно на 8-ми декември - празникът на студентите. Това е прекрасен повод да съберем на едно място всички млади хора, който обичат да се забавляват под звуците на Суинг, Джаз, Фънк, Рок и купонджийска Ска музика.

Клуб The Maze посреща с отворени обятия всяка идея за обогатяване културата на младите хора в Добрич. В клуба вече са традиция акустичните петък вечери на свещи. The Maze вече е бил домакин на известни Български банди като P.I.F, Wickeda, Jeremy, Хоризонт, Епизод, The Pomorians, OGI 23, Хиподил, Черно Фередже и Милена Славова.

Линк към събитието

Линк към клуба

Вземи линк:

Коментирайте и Вие