Четв, 30- ти Май
ГОРЕЩИ НОВИНИ
Начало / Новини / Добрич
Община Добрич предупреждава за рязко влошаване на времето

Община Добрич предупреждава за рязко влошаване на времето


 

Община град Добрич информира гражданите, че се наблюдава тенденция за влошаване на времето. По данни на Националния институт по Метеорология  и Хидрология при БАН филиал Варна, в Североизточна България под влияние на Средиземноморски циклон в нощта срещу петък ще нахлува студен въздух. Валежите ще се усилят  и до сутринта в петък ще са навсякъде от сняг и в комбинация със силния вятър ще се създават условия за снежни виелици, навявания и преспи. Очаква се скоростта на вятъра да достигне с пориви до 24-28 м/сек.
При условията на усложнена метеорологична обстановка, причинена от силния вятър и очакваните ниски температури и виелици Община град Добрич призовава гражданите да ограничат своите излизания до нормализиране на обстановката. В случай, че това е наложително да заострят вниманието си за падащи предмети и по възможност да се движат далече от сгради, дървета и стълбове.
При инциденти, гражданите могат да се обаждат на следните телефони в Община град Добрич,  на които е осигурено денонощно дежурство:
058/60 27 24
058/60 56 24
Снимка: i67.tinypic.comВземи линк:

Коментирайте и Вие