Неделя, 14- ти Юли
ГОРЕЩИ НОВИНИ
Начало / Новини / Добрич
Община Добрич участва в конкурс за принос в изграждането на инфраструктурата на България

Община Добрич участва в конкурс за принос в изграждането на инфраструктурата на България


 Община град Добрич участва в конкурс за принос в изграждането на инфраструктурата на България в направление Градска среда с проекта "Обновена и модернизирана градска среда, чрез реконструкция на градски парк "Св. Георги"
За презентацията са предоставени и няколко снимки от ФБ страница "Добричлии"
 
Първото издание на наградите ще се проведе на 23 февруари 2016 г. от 19.00 часа в Sofia Event Center, Paradise Center, София.

Инициативата е под егидата на Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията, Министерството на регионалното развитие и благоустройството, и Министерството на околната среда и водите и със съдействието на браншовите, академични и професионални организации в сектора.

Първото издание на инициативата ще направи преглед на най-добрите реализираните и въведени в експлоатация в периода 2013 - 31.12.2015 г. проекти в областта на инфраструктурата, като основните възложители - oперативни програми, както и бенифициенти и участниците в реализирането на проектите, могат да внесат предложения.

Обектите, които ще участват в инициативата, ще получат обществено-професионална оценка и публичност чрез различни комуникационни канали, ще се популяризират добрите практики и постиженията на водещите  участници при реализирането им. Медиен партньор е Българска национална телевизия и официалната церемония по награждаването ще бъде излъчена по БНТ1.
 
Снимка: dobrich24Вземи линк:

Коментирайте и Вие