Вторник, 5- ти Март
ГОРЕЩИ НОВИНИ
Начало / Новини / Добрич
Общината раздава хладилници и перални на детските ясли в Добрич за 1 юни

Общината раздава хладилници и перални на детските ясли в Добрич за 1 юни

5 ясли вдигат весели купони с торти и много смях за празника на децата си

 

Първи юни – Международният ден на детето, празника на всички малчугани, тази година ще бъде отбелязан със седмица на детските ясли в Община Добрич. Забавачките са организирали Празници на двигателната активност за своите възпитаници. Те се провеждат под егидата на Кмета на Общината Детелина Николова. За да растат здрави и щастливи, за най-малките си граждани кметството е осигурило награди по Програма СИНДИ - за детските ясли ”Здраве”, „Радост”, ”Щастливо детство”, ”Пролет” и „Първи юни” - хладилници, а за детска ясла ”Слънчево детство” - пералня, за осигуряване  здравословното им хранене и правилно отглеждане.    
          
Програма:
Детска ясла №1 „Здраве” организира парти на 29 май, с което ще достави незабравимо удоволствие на своите възпитаници. Кукленият театър „Приказка за Ох” ще ги пренесе в света за здравето на зъбките.
В детска ясла №2 „Радост” на 30 май ще отпразнуват 1-ви юни със спортен турнир. Под звуците на музика, възпитаниците на яслата от отбори „Черешка”, ”Ягодка”, ”Морковче” и „Ябълка” ще представят разнообразна и богата детска програма.
Във връзка с празника на детето над Детска ясла № 4 „Щастливо детство” на 31 май в небето ще полетят балони. „На парти край басейна, маскиран и неузнаваем се яви, и заедно с нас се почерпи”, приканват от забавачката.
Международният ден на детето 1-ви юни, в Детска ясла № 5 „Пролет” ще бъде отбелязан на 31 май от 9,30 ч. с куклената постановка  „Червената шапчица”, представена  от  Държавен куклен театър   ”Дора Габе” гр. Добрич.                  
На 31 май от 10ч. Детска ясла № 6 „Първи юни” ще отбележи своя 37-ми рожден ден. Децата ще посрещнат своя празник с чудесно настроение в ритъма на песни и танци. Очаква ги парти и вкусна торта.
Снимка: temadaily.bgВземи линк:

Коментирайте и Вие