Сряда, 21- ви Февруари
ГОРЕЩИ НОВИНИ
Начало / Новини / Добрич
Общината запознава добричлии със спечеленото и изхарченото от бюджета за 2013 г.

Общината запознава добричлии със спечеленото и изхарченото от бюджета за 2013 г.


 

Община град Добрич покани на публично обсъждане на отчета за изпълнението на бюджета за 2013 г. граждани, представители на бизнеса и членове на неправителствени организации. На 23 май ор 10:30 часа кметският екип запозна добричлии с приходите и разходите на хазната за изминалата 2013 г. В бизнесзалата на сградата на администрацията общинарите предоставиха подробна информация за похарчените европейски капитали по реализирането на проекти.

Специално за публичното обсъждане градските власти са подготвили допълнителни материали с подробна информация за бюджета. Те се предоставят с любезното съдействие на служителите в Центъра за услуги и информация в сградата на кметството или на официалната интернет страница на общината.
 
Информационната кампания и осигуряването на обществен достъп до базата данни е само част от водената политика за прозрачност от Община град Добрич. Неслучайно кметството бе обявено за най-доброто от всички на територията на страната за тясната връзка, която поддържа с гражданите си.

Вземи линк:

Коментирайте и Вие