Вторник, 5- ти Март
ГОРЕЩИ НОВИНИ
Начало / Новини / Добрич
Операта победи NNS Crew в „България търси талант”

Операта победи NNS Crew в „България търси талант”


 

Томас Томов е новият талант на България за 2014 г. „Българският Павароти” спечели голямата награда на шоу формата „България търси талант” в размер на 60 000 лева и чисто нов живот, който ще го отведе до бляскава кариера и по всяка вероятност световна слава заради уникалния му глас. Дори в последните минути преди края на гласуването с sms-и от зрителите той отказваше да агитира почитателите си да го подкрепят и не можа да сдържи сълзите си щом чу да го споменават като победител.

Подгласници на Томас станаха малката Борислава и танцьорът с най-пластичното тяло Бехайдин. В челната тройка не успяха да се класират талантите от Добрич NNS Crew, въпреки достойното им представяне, което в продължение на няколко месеца взривяваше публиката от аплодисменти и възхищение. На финала журито пожела на всички участници да се грижат за таланта си, който е социално явление и да отвръщат на обичта на хората като не спират да се доказват и да преследват мечтите си. Продуцентът на конкурса, който връчи чека на Томас разкри, че е приятно изненадан от увеличаващия се брой на групите, които се записват за съревнованието с всяка изминала година. По думите му четвъртият сезон на предаването е доказал, че на много места в България деца се обединяват в името на каузата да обичат и разпространяват изкуството, както и да се забавляват много, докато правят полезни неща.

Въпреки че NNS Crew не грабнаха голямата парична награда, те спечелиха най-голямата в кариерата си – подкрепата на феновете и се изкачиха на още по-високо стъпало към славата, която ги очаква в близко бъдеще. Почти ден след обявяването на крайните резултати от „България търси талант” треньорката на NNS Crew Миглена Евгениева не спира да получава поздравителни картички от съгражданите си на стената си във фейсбук. Стотици „Браво!”-та се сипят на страницата и на NNS Crew.
 

Вземи линк:

Коментирайте и Вие