Вторник, 25- ти Юни
ГОРЕЩИ НОВИНИ
Начало / Новини / Свят
Парк Плейс Енерджи се преструктурира

Парк Плейс Енерджи се преструктурира


 

Park Place Energy Corp. обявява корпоративното преструктуриране както етап в стратегията за растеж.

Park Place Energy Corp. (OTCQB: PKPL) ("PPEC" или "Дружеството") обяви намерението си да се подложи на корпоративното преструктуриране, което ще включва създаването на нова майка Delaware холдинг. Съвет на директорите на Дружеството счита, че това действие ще укрепи инфраструктурата на Дружеството за бъдещи придобивания, тъй като Дружеството има стратегия за бъдещ растеж и активно се търсят допълнителни възможности за растеж, включително придобивания, селскостопански такси и нови лицензи.

Scott C. Larsen, председател на Дружеството и главен изпълнителен директор, обяснява: "Ние предприемаме това преструктуриране с цел гъвкавост, тъй като преследваме нашата цел за растеж чрез проучване и добив на находища на нефт и газ, с особен акцент върху природния газ от въглища, наричан също метан от каменовъглени мини или CBM. Това преструктуриране ще ни позволи да задържим активите в отделни дъщерни дружества, а също така ще подобри способността ни да се оптимизира данъчното планиране. "

По отношение на нашия български лиценз CBM (Block 1-11 Вранино, разположен в североизточна България), на 26 август 2014 г. Министерството на околната среда, одобри цялостната работна програма PPEC и първата година на годишна работна програма.Решението е обжалвано от редица страни и е започнала процедура във ВАС. Следващото заседание е на 26 октомври 2015 г. PPEC продължава своето събиране на данни, оценка и планиране, придобиването на земята за бъдещи обекти и е изпълнявал базово проучване на района на лиценз на околната среда.

http://parkplaceenergy.com/bg/park-place-energy-corp-announces-corporate-restructuring-as-step-in-growth-strategy/
 
Снимка: parkplaceenergy.comВземи линк:

Коментирайте и Вие