Пон, 17- ти Юни
ГОРЕЩИ НОВИНИ
Плащаме такса от 6 лева при всяко влизане в Албена

Плащаме такса от 6 лева при всяко влизане в Албена


 

Влязоха в сила новите правила за паркиране на територията на ваканционно селище Албена през месеците юли и август 2014. Всеки вход и престой с автомобил в Албена в рамките на 30 минути остава безплатен. При престой надвишаващ 30 минути се заплаща такса от 6 лева на автомобил за всеки 24 часа считано от часа на вход в комплекса. Ако автомобилът напусне курорта и след това влезе отново в рамките на същото денонощие се заплаща още една такса от 6 лева.

Гостите с автомобили, настанени в хотелите на Албена заплащат 6 лева еднократна такса при настаняването си. При евентуално излизане и обратно влизане в комплекса по време на престоя се отчита такса от 2 лева, която се заплаща на рецепция в съответния хотел.

Издават се карти за онези, които пътуват до ваканционното селище и обратно по-често. На пропусквателния пункт на входа има табела с всички правила за престой, такси и паркиране.
Новите правила за вход на автомобили имат за цел да намалят трафика и нивото на шум в комплекса, превръщайки го в тихо и чисто място за отдих и почивка. Те се прилагат в допълнение на обособените в началото на летния сезон допълнителни пешеходни зони и алеи за спорт.
Снимка: www.emeraldbg.comВземи линк:

Коментирайте и Вие