Сряда, 17- ти Април
ГОРЕЩИ НОВИНИ
Начало / Новини / България
Проститутките в Слънчев бряг са повече от туристите

Проститутките в Слънчев бряг са повече от туристите

Ресторантьори рестартират сезона

 

Сериозен отлив от германски и британски туристи отчитат хотелиерите на Слънчев бряг. Лошото време забавя официалното откриване на сезона и десетки заведения затварят врати само броени дни, след като са ги отворили, разкрива „Труд”. В курорта има силна концентрация на проститутки от цялата страна, дошли на морето да печелят заради слух, че местните жрици на любовта са се натоварили на самолетите и са отпътували на гурбет в чужбина.

Продавачките на плътски ласки са се разпрострели по централните алеи на курорта и се набиват на око заради липсата на чуждестранни гости. Открили са 4 нови пункта по пътя за „Ханска шатра”. Според таксиметровите шофьори в момента те въртят най-печелившия бизнес в скандалното ваканционно селище.
200 таксита ще превозват туристи в Слънчев бряг това лято. По тях ще има специални стикери, за да се разпознават от измамните жълти коли, които почти разоряват клиентите си с прекомерно надути цени, допълва онлайн изданието на ежедневника.

В края на миналата седмица шефът на курорта Златко Димитров даде коктейл за началото на сезона. Хотелиерите обаче дадоха ясно да се разбере, че ще си спретнат друго откриване на „Елените” в знак на протест заради „сергиджийницата” на пъпа на курорта. Бизнесмените недоволстват, че ръководството на Слънчев бряг е раздало тротоарите за продажбата на „гащи, чорапи и презервативи”. Според Златко Димитров обаче има и хотелиери, който отдават под наем площите си за разпъването на сергии.
 
Снимка: img.photo-forum.netВземи линк:

Коментирайте и Вие