Вторник, 27- ми Окт.
ГОРЕЩИ НОВИНИ
Начало / Новини / България
Простреляха бандит в столицата

Простреляха бандит в столицата


 

Екшън се разигра в столицата. Досущ като по филмите протече полицейска акция. Униформени задържаха познатият им с множество престъпления 39-годишен мъж, Димитър Кирилов - Митко Русия.

Въпросният бе прострелян в столичния квартал “Младост” 1 в сряда вечерта. Раненият е регистриран за домови кражби, кражби на автомобили, както и за други видове престъпления.

Митко Руският е известен в подземните среди с изнудването си на проститутки, които трябвало да плащат всеки месец по 100-200 лева, за ад не би да бъдат наказани физически.

Бандита е бил прострелян малко след 19:30 часа пред супермаркет в района на 124-ти блок в "Младост", разположен в локалното на бул. "Цариградско шосе". Той е бил заедно със свой приятел, когато от ъгъла се появил неизвестен мъж, който извадил пистолет и го прострелял в лявата ръка.

Нападателят успява да се изгуби в една от пресечките, а полицаите свалиха запис от камерите на една от заложните къщи, която се намира на метри от местопрестъплението.

Според униформените се касае за уреждане на финансови въпроси. След покушението Руският е закаран в Окръжна болница, където му е оказана медицинска помощ.
Снимка: www.dnevnik.bgВземи линк:

Коментирайте и Вие