Събота, 2- ри Март
ГОРЕЩИ НОВИНИ
Пускат „С*екс фактор” свободно в мрежата. Победителят взима $1 милион

Пускат „С*екс фактор” свободно в мрежата. Победителят взима $1 милион


 

Трите телевизии HBO, Cinemax и Playboy TV искат правата за излъчването на новото шоу в Щатите, наречено „С*екс фактор”. Продуцентите му обаче искат да пуснат първия сезон свободно в интернет тази есен и да направят всички почитатели на плътските ласки свидетели на това как се връчват 1 милион долара на победителя в риалитито.

Снимките започват през лятото в един от градовете на с*ксуалната революция и хипи културата Сан Франциско, а преди броени часове бе издадена още една тайна - финалистът ще получи правото да заснеме филм с порно звезда. Право на участие имат както млади таланти от филмите с ограничени във възрастта за зрителската си аудитория, така и аматьори. Допускат се само 16 мъже и жени.
 
Името на надпреварата напомня на музикалния формат „X factor” с тази разлика, че тук няма да се пее, а ще се практикува с*кс. Участниците ще имат гурута, от които да черпят опит и съвети в представянето си. В ролята на ментори влизат легендите в розовата индустрия Тори Блек, Лекси Бел, Реми Лакроа и Кийрън Лий, които са направили не само име, но и по няколко милиона в зелено за старини. Те ще бъдат и журито с тежката дума в края на конкурса.

По някое време в епизодите ще влезе Бела Нокс, която скандализира обществото като призна, че е започнала да се продава, за да си плати образованието. В началото на 2015 г. ще бъдат обявени имената на мъжът и жената, станали „С*екс фактор”-ите на САЩ. Наградите си ще получат на годишните награди на филмовата порно академия AVN.
 
 
Снимка: i1.ytimg.comВземи линк:

Коментирайте и Вие