Сряда, 25- ти Май
ГОРЕЩИ НОВИНИ
Рейчъл саботира продължението на сериала „Приятели”

Рейчъл саботира продължението на сериала „Приятели”


 

Продуцентите на култовия сериал „Приятели” са убедили всеки член на компанията да участва в продължението, освен един. Оказва се, че актрисата Дженифър Анистън има последната дума. Приятелката Рейчъл непрекъснато се измъквала от темата под предлог, че е страшно заета с други проекти на снимачната площадка.

Догодина „Приятели” ще навършат 20 години. От 2004-та година  Рос, Рейчъл, Моника, Фийби, Джоуи и Чандлър не са сядали на диванчето в „Сентръл Пърк”, за да пият кафе. Затова авторите на поредицата са си наумили да зарадват многомилионните фенове на комедията с допълнителен епизод или пък цял 11-ти сезон.

Според анонимен източник, ако Анистън не се дърпала като хлапе в детската градина досега снимките са щели да започнат и навръх Нова година е можело да поседнем пред малкия екран, за да се посмеем с „Приятели”. Близки до звездата обаче разкриха наскоро, че тя е бременна и изоставена за пореден път от свой колега. Информаторите разказват, че Анистън е леко депресирана и се нуждае от време, за да преосмисли приоритетите в живота си и да продължи напред.
Снимка: television2day.files.wordpress.comВземи линк:

Коментирайте и Вие