Неделя, 14- ти Юли
ГОРЕЩИ НОВИНИ
Начало / Новини / България
Шофьор помете линейка, сигнализираща, че кара по спешност момиче с опасност за живота

Шофьор помете линейка, сигнализираща, че кара по спешност момиче с опасност за живота


 

Шофьор на линейка, лекар и медицинска сестра пострадаха, след като снощи бяха пометени с линейката си край мола на столичния булевард „Александър Стамболийски”. По време на инцидента линейката се движела бързо и с включена светлинна сигнализация, за да предупреждава участниците в движението, че кара по спешност към „Пирогов” 15-годишно момиче с опасност за живота, информира „Стандарт”.

Водачът на лекия автомобил, който блъснал линейката е в добро здраве. Преди катастрофата пациентката претърпяла друга и екипът от Спешна помощ констатирал, че има тежки увреждания на двата крака, счупване на таз и на лява предмишница. Сега момичето е настанено в детската реанимация на „Пирогов”. Шофьорът на линейката също е в болница с комоцио, а лекарят и медицинската сестра са пуснати за домашно лечение.

Смята се, че злополуката е станала заради отнемане предимството на линейката. Директорът на болницата проф. Стоян Миланов коментира пред Дарик, че това не е първият подобен инцидент. Той споделя, че джигитстването по улиците трябва да се спре веднъж завинаги.
Снимка: cdn.utroruse.comВземи линк:

Коментирайте и Вие