Четв, 29- ти Окт.
ГОРЕЩИ НОВИНИ
Начало / Новини / България
Сидеров бил на плажа в Куба, докато в НС чели бюджета

Сидеров бил на плажа в Куба, докато в НС чели бюджета


 

Скандал се заформи около „Атака“. Агенция „Пик“ показа вчера снимки, на които се вижда как партийният лидер се пече на плажа в Куба. По същото време в парламента е течало обсъждането на бюджета за следващата година. Колежката на националиста Деница Гаджева от два дена обикаля по медиите и дава интервюта, за да защити шефа си.

„Сидеров изглежда много добре и може да си позволи да ходи на плаж за разлика от тюлена Борисов или от Искра Фидосова. Той има право да се разпорежда със свободното си време, както сметне за добре“. Това заяви депутатката в сутрешния блок на Нова телевизия тази сутрин. Гаджева изпусна нервите си и се разкрещя в ефир, след което затвори телефона.

Оказа се, че народната представителка е придружавала боса си в Куба, за да се срещнат с Йоланда Ферер, която отговаря за връзките на Куба с другите държави. Гаджева отрече слуховете, че е почивала заедно със Сидеров и изтъкна, че са водили дълъг разговор за реформи.

Междувременно стана ясно, че „атакистите“ не са уведомили никого за визитата си и са я осъществили по свое усмотрение. Гаджева отбеляза, че парите за пътуването са били осигурени от „джоба“ на партията.
Снимка: www.dnesplus.bgВземи линк:

Коментирайте и Вие