Вторник, 20- ти Окт.
ГОРЕЩИ НОВИНИ
Слави върти мръсни номера на Любо Нейков

Слави върти мръсни номера на Любо Нейков


 

Скоро ще лъсне голата истина за враждата между актьора Любо Нейков и Слави Трифонов. Нейков има претенции, че Дългия оставя хумористичното му предаване на дъното на програмната схема и всеки път застъпва времето му. „Ние започваме, когато Слави свърши“, казва обикновено Нейков на края на комедийния си блок, за да предупреди зрителите, че началото на предаването зависи изцяло от края на „Шоуто на Слави“.

Слави нарушава правилото на bTV да влиза във времето на Любо Нейков-ото предаване. Рейтингът на „Голата истина“ се определя предимно от зрителите, които са продължили да гледат националната телевизия след шоуто на Дългия. Между бившите колеги назрява конфликт. Ексшефът на Нейков се разбрал с ръководството на телевизията да проточва финала на шоуто си нарочно, за да прави мръсно на закръгления актьор. Началниците пък не смеели да повдигат въпроса заради добрите си отношения с Трифонов и високия рейтинг, който им осигурява от дълги години.

Носят се слухове, че Слави иска да си го върне на Нейков, който го заряза, за да прави компания с продуцента Евтим Милошев. В случая Любо Нейков не е в изгодна позиция да се репчи на Дългия и е принуден да си трае, докато ефирното време засища глада му за зрителски интерес.
Снимка: razkritia.comВземи линк:

Коментирайте и Вие