Пон, 17- ти Юни
ГОРЕЩИ НОВИНИ
Начало / Новини / Добрич
Слънце и дъжд ще се редуват в Добрич в сряда

Слънце и дъжд ще се редуват в Добрич в сряда

Още не е отменено бедственото положение

 

До 28°С ще се покачи живакът в термометрите в Добрич в сряда, 25 юни. През по-голямата част от деня времето ще се задържи слънчево, но дъжд и гръмотевици ще „изненадат” добричлии точно, както вчера, въпреки липсата на симптоми за влошаване на обстановката. Условията за шофиране в областта са добри. По-гъста облачност ще засенчи слънцето в следобедните часове. Опасност от нови наводнения засега няма, но бедственото положение продължава да важи.

Днес се очаква да превали над цялата Дунавска равнина. Вятърът е слаб и духа в посока от запад. Сутрин и привечер максималните стойности на температурите са около 15-20 градуса. През светлата част от денонощието на моменти достигат до 34 градуса на сянка.

По северното Черноморие е слънчево, но довечера там ще започне развиване на мощна купеста облачност и е много вероятно да паднат незначителни количества валежи. По високите части на Стара планина духа силен западен вятър, който дава усещане за студ.

По-голяма опасност за ситуацията в Добрич отново ще има утре вечер. Тогава над града ще надвисне силна гръмотевична буря.
Снимка: scontent-a-fra.xx.fbcdn.netВземи линк:

Коментирайте и Вие