Неделя, 14- ти Юли
ГОРЕЩИ НОВИНИ
Начало / Новини / Добрич
СОУ "ДИМИТЪР ТАЛЕВ" - ПРИЕМ 2015/2016

СОУ "ДИМИТЪР ТАЛЕВ" - ПРИЕМ 2015/2016


 

Средно общообразователно училище “Димитър Талев“ достойно отбелязва своята двадесет и седма годишнина!

В училището се обучават 804 ученици от 6 до 19-годишна възраст, разпределени в една предучилищна група и паралелки от първи до дванадесети клас. Висококвалифицираният педагогически екип се състои от 63-ма, доказали професионализна си учители, носители на Професионално-квалификационни степени, 15 от които с по две висши образования.

СОУ „Димитър Талев“ осигурява на всички свои възпитаници:

- качествено образование, съизмеримо с европейските стандарти;
- пълноценно развиване на заложбите и талантите;
- успешна житейска реализация.

Като асоцииран член на Кеймбридж училищата в България СОУ „Димитър Талев“ дава възможност за допълнително езиково обучение и получаване на световно признати сертификати.

През настоящата учебна година колективът работи по два международни проекта по програма «Грюндвиг» и «Еразъм+». Девизът на талевци- “Да направим заедно света по-добър и по- красив!”- е познат вече в над 100 европейски училища и детски градини.

Свободният творчески дух, приятната обстановка в класните стаи и модерната компютърна, мултимедийна и интерактивна техника, както и незабравимите емоции на многобройните инициативи и тържества, превръщат образователния процес в неповторимо преживяване и поле за изява на индивидуалните заложби на всеки ученик.

За учебната 2015/2016 година СОУ”Димитър Талев “ ще осъществи прием в осми клас- профил ”Технологичен- информационни технологии ” със засилено изучаване на английски език и общообразователна паралелка в девети клас.

Първокласниците ще имат възможност за безплатно обучение по английски език, компютърни технологии, изкуства и спорт, интересни занимания и интериор в целодневна или полудневна организация по избор на родителите.

Талевци заслужено се чувстват горди и удовлетворени,
- защото просторът на фантазиите и мечтите може да намери конкретни измерения сега;
- защото те знаят как наистина светът може да стане по-добър и по-красив!

Вземи линк:

Коментирайте и Вие