Сряда, 29- ти Май
ГОРЕЩИ НОВИНИ
Стартира проект за реконструкция и доизграждане на стадион и парков комплекс в Шабла

Стартира проект за реконструкция и доизграждане на стадион и парков комплекс в Шабла


 

На 30 март т.г. /понеделник/ в Шабла  ще бъде извършена церемония „Първа копка“ на проект „Развитие на спорта в община Шабла – реконструкция и доизграждане на стадион и парков комплекс в гр. Шабла, община Шабла“, финансиран по Програмата за развитие на селските райони 2007 -2013 г.

Церемонията ще започне в 10:00 часа в сградата на общината /заседателната зала на втория етаж/ с подписване на договор за изпълнение на СМР.

От 11:00 часа в района на стадиона ще бъде отслужена панихида от отец Павел – председател на Църковното настоятелство при храм „Свети Харалампи“ гр. Шабла.

От 11:30 часа ще бъде направена „Първа копка“ в района на стадиона.

Информация за проекта: Проектът се финансира по договор № 08/321/01381/27.11.1012 г. с ДФЗ, по мярка 321 „Основни услуги за населението и икономиката в селските райони“ от Програма за развитие на селските райони. Стойността на проекта е 5 539 842.лв. без ДДС. Срокът за изпълнението му е 4 месеца.

Основната цел на проекта е да подобри качеството на живот в общината посредством рехабилитация на наличната и изграждане на нова спортна инфраструктура.

Изпълнител на строително-монтажните работи по проекта е ДЗЗД ШАБЛА СПОРТ.

На церемонията са поканени и ще присъстват д-р Маргарита Новоселска, Областен управител на област Добрич, общински съветници, кметски наместници и граждани.
Снимка: www.bgchudesa.comВземи линк:

Коментирайте и Вие