Вторник, 20- ти Окт.
ГОРЕЩИ НОВИНИ
Тормозят Гала? Иска да напуска „На кафе“

Тормозят Гала? Иска да напуска „На кафе“


 

Преди седмица медиите гръмнаха с новината, че продуцентите на „На кафе“ тормозят водещата Гала и тя всекидневно се зарича, че се появява в ефир за последен път. Гала не издържала на напрежението и заявила на шефовете си да търсят заместничка преди да си е събрала багажа от гримьорната. Дори допуснала компромис като обещала, че ще се появява в предаването през една седмица в името на многобройните си фенове. Че какво е „На кафе“ без лицето на предаването?!

Оказва се, че слуховете са същите като онези, които до скоро погребваха Анджелина Джоли. Тоест фалшиви. Намерихме самата Гала и я помолихме за коментар. Тв звездата заяви категорично, че се надява още дълги години да радва публиката си пред малкия екран и да пие кафето си с различни известни личности от шоубизнеса. Блондинката призна, че Нова телевизия не прави никакъв кастинг за нови водещи, така че всички, които искат да се кандидатират за мястото й просто трябва да се откажат от илюзии.

Гала разкри, че през годините е получавала други предложения за работа, но дори не си е помисляла да напуска предаването си. В момента лидерката блока, който забавлява хиляди български домакини работи по случая „Биг Брадър ол старс“ и привиква на масичката за кафе всеки, който може да каже кой ще бъде следващият изгонен.
Снимка: senzacia.netВземи линк:

Коментирайте и Вие